HR-advies

HR-advies MKB

Talentreizen staat voor de ontwikkeling van talent, dat begint bij een professionele basis. Het MKB is de motor van onze economie, zeker in deze tijd. Het personeel speelt daarin een cruciale rol. Als je wilt dat je personeel dezelfde richting opgaat als het bedrijf is een professioneel HR-beleid van belang. Dit betekent volgens mij dat de HR-instrumenten zijn afgestemd op de algemene bedrijfsstrategie en elkaar versterken. Steeds opnieuw wordt weer bewezen dat een uitgelijnd HR-beleid een positief effect heeft op het bedrijfsresultaat, ook in het MKB.

Is je bedrijf nog niet zo groot of stabiel dat je al een eigen HR-adviseur in dienst wilt nemen maar heb je wel vragen over personeel? Groeit je bedrijf en wil je je personeelsstrategie graag vanaf het begin goed en professioneel opzetten?

Ga het gesprek aan met Yvonne vetketel van Talentreizen en kijk wat de mogelijkheden zijn. Misschien heb je genoeg aan eens per maand een gesprek met een aantal daaruit voortvloeiende acties. Een andere optie is een minder ervaren personeelsadviseur inhuren en deze laten begeleiden.

Bij afname van een vast aantal uren per maand (ook al is dat slechts 2 uur) maakt u gebruik van het abonnementstarief. Hiervoor heeft u ook toegang tot een netwerk aan HR-specialisten en adviseurs. Indien gewenst kan dit abonnement ook gekoppeld worden aan een abonnement op een salarisadministrateur waarmee Talentreizen samenwerkt.

 

HR-advies grotere organisaties

In bepaalde situaties kan Talentreizen ook op interim basis HR-advies bieden. Dit kan gaan om projecten die samenhangen met de invoer van een LMS zoals de opzet of aanpassing van de evaluatiecyclus of het opleidingsbeleid, projecten waar u op dat moment geen tijd voor heeft of generalistisch HR-werk. In alle gevallen gaat het dan om kortere periodes van max een half jaar en om max 4 dagdelen per week.

Tarief

Het tarief voor HR-advies bedraagt in 2019 € 85,- per uur, op abonnementsbasis is het tarief € 75,- per uur.

Welk advies heb je nu nodig?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek door te bellen naar 06-14631297 of te mailen naar y.vetketel@talentreizen.nl. Ik kom graag met je in gesprek over je bedrijf, je toekomstplannen, je personeel, je vragen.