Loopbaantraject

Wil jij graag gerichter, bewuster en met meer gemak de volgende stap in je loopbaan bepalen? In een intensief loopbaanadviestraject zoek je samen met mij uit: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik.  Globaal ziet een loopbaantraject bij Talentreizen er als volgt uit.

  • Uitgebreide intake van 1 a 1,5 uur
    • 5 tot 7 gesprekken van 1 a 1,5 uur
    • Tussentijds opdrachten die thuis gemaakt worden
    • Gesprekken zijn gemiddeld eens per 2 weken, doorlooptijd is dan max 3 maanden

Dit traject is gebaseerd op het koersonderzoek van Adriaan Hoogendijk. Er wordt een uitgebreide analyse gemaakt van het zelfbeeld, talenten, ambities en wensen. Tijdens het traject raakt de kandidaat weer overtuigd van wat hij allemaal wel kan en wil en kan al begonnen worden met de baanwerving.

Resultaat van deze fase is een helder professioneel profiel gecombineerd met een plan van aanpak.

Past dit bij jou als persoon?

Bovenstaand verhaal is heel globaal. Om een beter beeld te krijgen wat ik zoal bied kan je verder lezen bij de specialisaties loopbaanadvies voor Intelligente Intense professionals of loopbaanadvies voor introverte professionals of mijn blogs lezen. Als je echt wilt weten of het bij je past is een gratis kennismakingsgesprek mogelijk.

Dit traject kan indien gewenst gevolgd worden door Sollicitatie-advies
Resultaat van een traject inclusief sollicitatie-advies is dat de kandidaat een passende baan heeft gevonden en/ of is in staat op zelfstandige en effectieve wijze de arbeidsmarkt te benaderen.

Dit traject kan ook gevolgd worden door startersadvies
Soms blijkt dat een kandidaat aan het einde van het loopbaantraject het besluit heeft genomen voor zichzelf te beginnen. Talentreizen kan samen met andere ZP-ers een starterstraject aanbieden wat soms ook gesubsidieerd kan worden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?
Talentreizen staat voor de ontwikkeling van talent. Wil je meer weten over mijn manier van werken en hoe een persoonlijk traject eruit kan zien? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon.