HR-advies

HR-advies MKB

Groeit je bedrijf en wil je je personeelsstrategie graag vanaf het begin goed en professioneel opzetten? Wil jij graag een aantrekkelijke werkgever zijn op de huidige arbeidsmarkt waar de juiste mensen op af komen en vol passie voor werken?

In een gesprek bekijken we hoe jouw bedrijf ervoor staat als het gaat om personeel en wat je vragen zijn. Samen bespreken we wat de beste optie is: hoeveel uur HR-advies heb je nu daadwerkelijk nodig als je ziet hoe groot je bedrijf is, hoe hard het groeit, welk type personeel je bet en zoekt en welke mensen je wellicht al in dienst/ in je netwerk hebt die onderdelen kunnen oppakken. Vaak is het een goed idee om een minder ervaren personeelsadviseur in te huren en deze enkele uren per week/ maand door mij te laten begeleiden: win-win-win. Het werk dat veel uren kost gebeurt door iemand die daar plezier aan beleeft, die persoon wordt professioneel begeleid waardoor deze een meerwaarde ziet in die baan en jij als eigenaar spreekt op regelmatige basis met een zeer ervaren HR-manager die echt goed kan meedenken met je bedrijf.

Hoe professioneel wil je het hebben? Talentreizen staat voor de ontwikkeling van talent, dat begint bij een professionele basis. Het MKB is de motor van onze economie, zeker in deze tijd. Het personeel speelt daarin een cruciale rol. Als je wilt dat je personeel dezelfde richting opgaat als het bedrijf is een professioneel HR-beleid van belang. Dit betekent volgens mij dat de HR-instrumenten zijn afgestemd op de algemene bedrijfsstrategie en elkaar versterken. Steeds opnieuw wordt weer bewezen dat een uitgelijnd HR-beleid een positief effect heeft op het bedrijfsresultaat, ook in het MKB.

HR-advies grotere organisaties

In bepaalde situaties kan Talentreizen ook op interim basis HR-advies bieden. Dit kan gaan om projecten die samenhangen met de invoer van een LMS zoals de opzet of aanpassing van de evaluatiecyclus of het opleidingsbeleid, projecten waar u op dat moment geen tijd voor heeft of generalistisch HR-werk. 

Tarief

Het standaardtarief voor HR-advies bedraagt € 85,- per uur. Heb je een kleiner bedrijf en wil je voor langere periode op regelmatige basis begeleiding op het gebied van personeel? Informeer naar de mogelijkheden.

Welk advies heb je nu nodig?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek door te bellen naar 06-14631297 of te mailen naar y.vetketel@talentreizen.nl. Ik kom graag met je in gesprek over je bedrijf, je toekomstplannen, je personeel, je vragen.