Online Samen Solliciteren

MeetOnline

Hoe prettig zou het zijn om samen met anderen te solliciteren maar dan toch gewoon ieder vanuit je eigen huis vanachter je eigen computer? Samen werken werkt!

Natuurlijk ben je zelf in staat een brief te schrijven en te googelen wat je niet weet. Maar hoe zet je jezelf aan het werk als er die dag niet een vacature voorbij komt waar je wild-enthousiast over bent? Een aantal mede-sollicitanten en een loopbaanadviseur die met je meedenken maken het verschil. Zij snappen waar jij mee bezig bent en kunnen je motiveren en inspireren om al die andere zaken op te pakken en pro-actief te zijn op de arbeidsmarkt.

Ik nodig je graag uit om samen te solliciteren vanuit je eigen huis.

• Wanneer? Donderdag 23 juni
• Hoe? Via Skype. Skype is gratis te downloaden en te gebruiken. Stuur me een mail, laat me weten dat je mee wilt doen en geef je skypenaam door.
• Hoe laat? Om 9.30 uur bellen we in met skype, dan hebben we even een gesprek met elkaar om vervolgens ieder aan het werk te gaan. Om 10.30 uur hebben we weer contact en om 11.30 uur sluiten we af.

Wil je van de gelegenheid gebruik maken om je vraag te stellen aan mij als professioneel loopbaanadviseur en HR-adviseur met veel werving en selectie-ervaring? Wil je eens ervaren hoe online samen solliciteren voor jou werkt? Stuur een mail naar y.vetketel@talentreizen.nl.

Kan je 23 juni niet? Mail me of houd de website in de gaten voor een volgende datum.