organisatie-advies

Organisatie-advies

Talentreizen is gespecialiseerd in de samenhang van werk en ontwikkeling. Vanuit de organisatie bezien kan je dan o.a. denken aan een gestructureerde aanpak van onderwerpen zoals reorganisatie, vraagstukken op het gebied van mobiliteit, employability en ziekteverzuim.

Human Talent Management

Bij het binnenhalen, ontwikkelen en behouden van talent gaat het bij talentreizen om talent in de brede zin van het woord. Het gaat om meer dan het HBO-plus toptalent dat ontwikkeld kan worden naar hogere leidinggevende functies. Het gaat ook om allerlei andere talenten die mensen hebben en de talenten die u hard nodig heeft in uw organisatie. Daarbij is het voor een goed renderend talentmanagement van belang dat het breed gedragen wordt in de organisatie als geheel.

Wanneer Talentreizen:

Of u nu wel of niet een eigen Human Resource afdeling heeft, soms zijn er gewoon meer ontwikkelingen op het gebied van uw personeel dan u kwantitatief of kwalitatief aankan.  Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en wellicht bent u alleen daarmee al weer een stap verder.